Konkurransen er avsluttet: Vinn et komplett varmeanlegg

KONKURRANSEN ER AVSLUTTET! SGP Armatec AS gir bort et varmeanlegg til en verdi à 200.000 kr. Send oss en designskisse og begrunnelse for hvem som fortjener et varmeanlegg. Er det den lokale idrettsklubben, en veldedig organisasjon, ungdomsklubben eller en venn som stikker av med premien?

Det er mange rundt om i Norge som benytter seg av lite energieffektive metoder for oppvarming, noe som både er kostbart og i verste fall sørger for kalde tær i vinterhalvåret. SGP Armatec AS tilbyr et bredt spekter av kostnadseffektive systemer for oppvarming og vi vil, i samarbeid med våre leverandører, gi bort et komplett varmeanlegg til noen du mener trenger det.

Alle kan delta, men siden konkurransen gjelder kun for produktene må vinneren selv besørge installasjon hos en godkjent sertifisert rørlegger. Vinneren vil få positiv omtale i etterkant av konkurransen.

Hvordan delta?

Design et komplett varmeanlegg med utgangspunkt i disse produktene/kategoriene fra vår hjemmeside:

Det trekkes én vinner på grunnlag av prinsippskisse, beskrivelse, komponentliste og begrunnelse for hvem deltakeren ønsker å gi anlegget til. Se konkurranseregler og generelle vilkår nedenfor.

Konkurransen avsluttes 20. august 2017 og vinneren annonseres 28. august 2017.

Vi har kåret en vinner!

Rolf Herman hos Sveberg Rør AS er vinner av et komplett varmeanlegg fra SGP Armatec og anlegget skal gis til Stiklestad IL – Blommen Skisenter. Gratulerer!

Vinn ett varmeanlegg

Her kan du sende inn ditt bidrag til konkurransen "Vinn ett varmeanlegg". Skriv inn ditt navn, e-postadresse og last opp dine designskisser.
  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

> Lik vår Facebookside for å få oppdatert informasjon om konkurransen.


KONKURRANSEREGLER

SGP Armatec gir bort ett varmeanlegg

Ved å delta i denne konkurransen bekrefter du at du har lest og godtatt konkurransereglene.

> Last ned konkurransereglene her!

Partnere: