Nyheter er til for å deles – fortell gjerne om oss til andre.

Velkommen til SGP Armatecs presserom. Vi er et selskap som i dag er landets eldste og ledende leverandør av utstyr til vannbåren varme, og vår kunnskap vil vi gjerne dele med deg. På vår side samler vi informasjon som kan være av interesse. Det gjør at du enkelt kan holde deg oppdatert på det siste innen vår virksomhet. For mer informasjon og spørsmål er du hjertelig velkommen til å kontakte vår pressekontakt som vil hjelpe deg.

Jo Helge Gilje

Daglig leder

Telefon: 918 15 321
jhg@sgp.no

 

Se våre nyhetssaker og pressemeldinger.
Du vet vel at vi også finnes på Facebook og Linkedin.

Opphavsrett

Med mindre annet er angitt, er alle tekster, bilder, sider og øvrig innhold av alle slag innenfor dette nettstedet © Copyright SGP Armatec AS, hvor det er aktuelt, sammen med forfatteren. Reprint og reproduksjon på annen måte, uansett medium, er ikke tillatt og beskyttet av lov om opphavsrett (1960: 729).

Materialer i vårt presserom kan benyttes fritt. Kilden til materialet skal alltid klart angis i henhold til god praksis. Det er lov å sitere på tekster som er funnet på dette nettstedet hvis kilden er tydelig angitt (www.sgp.no). Ved reproduksjon av hele tekster, må skriftlig samtykke hentes fra SGP Armatec AS. I slike tilfeller, kontakt post@sgp.no.

Link til sgp.no er tillatt hvis det er en komplett lenke, det vil si linker som flytter den besøkende hele veien til sgp.no. Lenke til individuelle sider eller til enkelte elementer under sgp.no der materialet vises integrert på en annen nettside, er ikke tillatt.

Deling av artikler via sosiale medier er tillatt dersom kilden er tydelig angitt.