Rolf Hermann fra Sveberg Rør AS vant konkurranse – gir varmeanlegget til Stiklestad IL

Rolf designet et varmeanlegg for Stiklestad IL - Skianlegget Blommen, sendte inn til SGP Armatec AS sin sommerkonkurranse og vant det komplette varmeanlegget til en verdi à 230.000 kr.

Konkurransen gikk ut på å designe et varmeanlegg til noen som trenger det og vinneren ble trukket på bakgrunn av prinsippskisse, komponentliste, beskrivelse og begrunnelse.

– Responsen var ikke overveldende, men forslagene vi fikk inn var gode, forteller Salgsingeniør hos SGP Armatec Reidar Evensen.

Les også: Vinn et komplett varmeanlegg

Onsdag møtte han mannen bak vinnerforslaget, Rolf Hermann fra Sveberg Rør, og en av pådriverne under den storstilte utbyggingen av skianlegget, Tor Ove Hallem, i nettopp Blommen skisenter for å overrekke symbolet på premien.

Utbygging av Blommen Skisenter

Stiklestad IL skigruppe foretar for tiden en større utbygging av Blommen Skisenter. Det bygges et full-skala skiskytteranlegg med 30 skiver. Dette blir et helårs anlegg med asfalterte løyper og snøproduksjonsanlegg.

– Dette blir topp, sier Tor Ove Hallem, som gleder seg stort over hele fremgangen i Blommen. Allerede i vinter vil snøproduksjonsanlegget være i drift, mens asfaltering til rulleskiløyper vil skje neste sommer. Når vi er ferdige tror jeg dette blir det beste og mest publikumsvennlige skiskytteranlegget i hele landet.

Rolf Hermann sin skisse til varmeanlegget dekker eksisterende klubbhus på 200 m2 og en ny maskingarasje/sanitæranlegg på 125 m2. Med et nytt varmeanlegg vil utgiftene til oppvarming i byggene reduseres med 60-70 prosent.

Produktene som inngår i premien er sponset SGP Armatec AS i samarbeid med sine leverandører:

–        Dynamisk Energi AS – Stiebel Eltron (varmepumpe)
–        Reflex Winkelmann (akkumulatortank, ekspansjon og vannbehandling)
–        Olimpia Splendid (viftekonvektorer)
–        Termostroj (elektrokjel)
–        Logstor   (PEX fjernvarmerør)
–        Taco Nova (reguleringsventiler)

SGP Armatec AS retter en stor takk til sine leverandører, og vil sørge for at utstyret transporteres til Blommen Skisenter.

Stiklestad IL takker Rolf Herman for at han tegnet ut et anlegg for Blommen og SGP Armatec for at de ble trukket ut som vinnere! SGP Armatec AS vil bistå Rolf Hermann og Stiklestad IL videre i byggingen av varmeanlegget.