Vi leverer «hele pakka»!

Som landets eldste leverandør av utstyr til vannbåren varme er vi opptatt av å finne løsninger som passer ditt behov. Vår avdeling i Moss hjelper blant annet konsulenter i hele landet med å finne riktig løsninger til sitt prosjekt, og har siden oppstart jobbet med gulvvarme, radiatorer og varmepumper.

Kun 50 minutter utenfor hovedstaten finner du SGP sin avdeling i Moss. Her er det fem personer som hver dag står opp for å bistå våre kunder i salgs- og prosjektprosesser i hele Norge. Med et lager på ca. 350 m2 leverer avdelingen SGP sine produkter til kunder lokalisert i Kristiansand i sør til Svalbard i Nord, og holder nå på med spennende prosjekter over hele landet. Som for eksempel anlegg med varmepumpe, komplett varmesentral og radiatorer til Bravida som skal benyttes til Brensholmen skole i Tromsø.

Litt historie

Avdelingen har siden tidlig 2000-tallet spesialisert seg innen gulvvarme, radiatorer og varmepumper under navnet Enercom Øst AS, men ble i 2012 kjøpt opp av SGP Armatec AS, under selskapets daværende navn SGP Varmeteknikk AS. Avdelingens gulvvarmesystem består av gulvvarmerør, fordelere, kuplinger, festeklips til rør, ventiler, gulvvarmeskap og smarthus automatikk. Radiatorene og konvektorer leveres komplett med bæringer, radiatorventiler og radiatortermostater. Avdelingen lagerlegger også et bredt sortiment på 3-veis og 4-veis blandeventiler fra DN20 – DN100, samt sirkulasjonspumper til varmeanlegg.

– Våre kunder tar kontakt med oss fordi vi leverer hele pakka. Alt fra beregninger, tegning av gulvvarme/flytskjema, til levering av SGPs komplette sortiment til prosjektene, forteller Avdelingsleder Finn Olaussen.

I tillegg kan Finn fortelle at deres mann på lageret, Ove, gjerne reiser ut på små serviceoppdrag for kunden, i tillegg til at han jobber mye med deres prefabrikkerte kombiskap.

Hvis du har spørsmål rundt SGP Armatec sitt produktsortiment eller tjenester, ta gjerne kontakt med avdelingen i Moss.

SGP Armatec AS, Avd. Moss

Varnaveien 22, 1524 Moss
Postboks 630, 1522 Moss
Tlf: 69 20 54 90
E-post: moss@sgp.no

Gå til oversikt over alle ansatte i SGP Armatec AS (husk å velge Moss i oversikten).

Kontakt avdelingen i Moss

  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.