Vi tar del i fremtidens bygg!

SGP Armatec er stolte av å ha levert energieffektive løsninger til nye Flesberg skole i Flesberg kommune. Vito teknisk entreprenør har hatt ansvar for VVS delen av prosjektet med Tim Thomas Brønstad som prosjektleder, og SGP Armatec har vært heldige som har fått levere en god del av sine løsninger inn i prosjektet.

– Høy kvalitet, rask leveranse og løpende støtte er viktig for Vito Tekniske når vi velger våre samarbeidspartnere på prosjekter, sier daglig leder Vidar Lien.

Hva leverte vi?

Anlegget benytter en propanvarmepumpe med brønnvann som energikilde som grunnlast, og en elektrokjele som spisslast. Forøvrig så er det en miks av ulike varmeavgivere i de ulike delene av bygget, og samlestokken er prefabrikkert, men også spesialdesignet for å oppnå så god delta-t som mulig.

På prosjektet på Flesberg leverte SGP Armatec sin første prototype av den nye måten å bygge tekniske rom – ved hjelp av standardiserte moduler som settes sammen til å gi ønsket funksjonalitet. Dette gjør byggetiden kort og sikrer samtidig at leveransen blir riktig første gang. På Flesberg benytter man en varmepumpe fra Winns og Armatec Modul systemet som rørføring frem til og med samlestokken. Øvrige leveranser fra SGP er elektrokjele, ekspansjonssystemer, varmevekslere, inntaksfilter på forbruksvann, vakuumutluftere, beredere, luftporter og takvifter. Runar Holm Næss har fulgt opp prosjektet tett fra SGP Armatecs side.

– Prosjektet var hektisk på grunn av tidsfristene som var satt fra bygget side, men vi har kommet godt i havn, avslutter Vidar Lien.

Om prosjektet Flesberg skole i Flesberg kommune er en moderne skole bygget i massivtre, dimensjonert for 420 elever fra 1. til 10. trinn. Skolen en del av et flerbruksbygg som i tillegg til skolen inneholder bibliotek, idrettshall og svømmehall. Les mer om prosjektet på prosjektsiden www.flesbergskole2019.no eller sjekk ut referansesiden vår for prosjektet her.