Stort rehabiliteringsprosjekt med Bravida/Oras avsluttes i 2020

Pressemelding: Bravida jobber i disse dager med rehabilitering av lav- og høyblokker på Fjell i Drammen. Prosjektet innebærer å skifte ut alle radiatorer og ventiler som knyttes opp med LOGSTOR Fjernvarmerør; som skal tilføre varme til leilighetene.

Prosjekt Fjell 2020

Totalt skal SGP Armatec levere 6.200 stk. Stelrad radiatorer med radiatorventiler og termostater til over 1600 leiligheter fordelt på 28 stk. blokker på Fjell i Drammen. I tillegg leveres det 10.000 stk. SGP kuleventiler og 3.000 stk. Oventrop/SGP innreguleringsventiler.

–        Dette er og har vært et spennende prosjekt å følge fra leverandørsiden. Vi har underveis i prosjektet hatt en god dialog med Bravida, og sammen har vi funnet løsninger som både er kostnadsmessig riktig, men også tidsbesparende, forteller Tom Jacob van Garderen, Selger i SGP Armatec.

I sommerhalvåret har det vært satt opp fast leveranse av radiatorer og annet tilbehør kl. 08.00 hver mandag. Her blir radiatorer merket av en Bravida ansatt til distribusjon til riktig leilighet.

Logstor – 1000 meter fjernvarmerør med ventiler og deler

For å kunne ta i bruk radiatorene er beboerne helt avhengige av fjernvarme fra eksternt anlegg. Som en del av prosjektet har Bravida også lagt 1.000 meter med fjernvarmerør, samt ventiler og deler, under bakken som strekker seg fra et flisanlegg på Fjell og til blokkene. Flisen som blir brukt fraktes til Drammen i store containere ved jevne mellomrom.