Hans Sasserath GmbH & Co. KG fra Tyskland har i mer enn 75 år produsert og levert SYR produkter utviklet for oppvarming, sanitær og inneklima applikasjoner. Nå tar SGP Armatec AS over som forhandler i Norge.

SGP Armatec AS har gjennom sine snart 90 år vært totalleverandør av vannbårne varmeanlegg inkludert bl.a. varmeveksler, kundesentraler, ekspansjon, ventiler, gulvvarme, radiatorer og varmepumper til hele landet og har god kjennskap til SYR produkter, skriver selskapet i en pressmelding.

Som ny representant for Hans Sasserath GmbH & Co. KG i Norge, har SGP Armatec gleden av å tilby SYR sine produkter til nye og eksisterende kunder. Sikkerhetsventiler og reduksjonsventiler er blant de produktene som er velkjente i det norske markedet. I tillegg har SYR utviklet en veldig spennende vannstoppeventil som også kommer til å bli mye brukt fremover.

– Vi er svært fornøyd med å representere Hans Sasserath GmbH & Co. KG i Norge. SYR produktene er et sterkt merkenavn i Norge og passer godt inn med de kvalitets leverandører vi representerer på det norske markedet i dag. Slik som Reflex Winkelmann, Oventrop, Taconova, Alfa Laval og Logstor, for å nevne noen, sier Frank Olsen i pressemeldingen.

SGP Armatec AS har hovedkontor i Asker, og avdelingskontorer i Bergen og Moss.

Kontakt produktansvarlig for ventiler, Frank Olsen, for spørsmål vedrørende SYR produkter i Norge.