Høsten 2017 stod det aller første bygget klart, Haugenstien barnehage, som er en ny miljøvennlig barnehage med plass til 72 barn. Barnehagen er bygget som et plusshus og får miljøsertifiseringen BRREAM very good. Barnehagen var klar til hovedopptaket i 2017.

De sju barnehagene som bygges som plusshus.

SGP Armatec AS har til dags dato levert komplett varmesentral og gulvvarme til tre av barnehagene, Bråtenalleen barnehage (Oslos mest miljøvennlige barnehage), Haugenstien barnehage og Lilleslottet barnehage. Alle de syv barnehagene skal også sertifiserert etter BREEAM NOR-standarden, med karakteren Very Good. På Haugenstien barnehage oppnådde man karakteren Excellent, som er nest høyeste karakter.

Varmesentralene inneholder blant annet:

–        Ventiler fra Oventrop
–        Filter fra Armatec
–        Ekspansjonkar/vannbehandling fra Reflex
–        Varmepumpe (bergvarme) fra Stiebel Eltron
–        Elektrokjeler fra (SGP’s) Sempa
–        Sanitærutstyr fra bl.a. Reflex og Oventrop
–        Gulvvarme og radiatorer fra Brugman

I tillegg har vi en pågående ferdigstilling på samme type teknisk utstyr til Rødtvet barnehage, som er et nybygg (utbygging) og rehabilitering av Rødtvet barnehage (plusshus kun på tilbygget).

Vi er stolte av å være en del av en positiv miljøutvikling og er glad for at personene som skal drive landet vår videre, småbarna, vokser opp i friske og sunne miljøvennlige forhold.