Vi er løpende i kontakt med våre kunder, og vi er opptatt av å gi riktig veiledning og hjelp underveis til alle som har spørsmål. Vi har mange års erfaring og kompetanse innen vannbåren varme og varmeteknikk, og deler denne gledelig videre.

hand

 

Tidligere ble vi kontaktet av en kunde som hadde kjøpt og lagt et gulvvarmesystem fra en av våre konkurrenter i sneglehusformasjon i 10 cm i påstøp. Temperaturprofilen var på 60/30 grader.

Dette er en uvanlig høy temperatur, og uvanlig høy temperaturforskjell. Dette gjorde at kunden  trodde at dette ville skape store forskjeller i gulvvarmen og gi ujevn temperatur.

Selv om kunden akkurat denne gangen hadde valgt å benytte en annen leverandør bistår vi med det vi kan. Daglig leder satt kunden i kontakt med Idar på vårt kontor i Moss, som kunne foreslå en løsning som sikrer en svært liten sirkulasjon til enhver tid for å unngå at vannet stenges helt. Dette er en uvanlig løsning, men ved hjelp av vår kompetanse og samarbeid har vi kommet frem til en løsning som gjør at både vår kunde, og sluttkunden nå får et anlegg som vil fungere hensiktsmessig.

Ta gjerne kontakt med oss i SGP Armatec AS om du har spørsmål, vi stiller gledelig opp!