Vi utvider nå vårt produktspekter og har inngått avtale med Nilan Norge AS, som betyr at SGP Armatec AS nå er distributør av Nilan sine ventilasjon-, varmtvann- og varmepumpeløsninger til rørleggere.

SGP Armatec holder til i Asker, Bergen og Moss og har gjennom flere tiår opparbeidet seg en solid kompetanse rundt Nilan sine produkter. Utover å levere produktene med tilhørende kanalpakker, kan SGP Armatec bidra med prosjektering, tegning, søknad om ansvarsrett og support. Både i forbindelse med planlegging av anleggene, oppstart og drift.

I tillegg er Nilan i ferd med å lansere et skybasert system, som vil gjøre det mulig å overvåke drift av anleggene som blir levert. Denne løsningen gjør at serviceavtaler som installatøren tegner med sluttkunde, kan bli enda bedre og driftsforstyrrelser kan oppdages tidligere.

– Jeg er veldig fornøyd med denne avtalen, vi gleder oss til å gi rørleggere mulighet til å levere balanserte ventilasjonsvarmepumper som bidrar til lavt energibruk i leiligheter og eneboliger, forteller Odvar Walle i SGP Armatec AS.

Ta kontakt med Odvar Walle i dag!

Kontaktinfo:

Telefon:
900 24 186