SGP Armatec leverte alt av varmeteknikk til Selvik skole.

Selvik skole, i Sande i Vestfold, har vært gjennom mange på- og ombygginger siden 1960, men siden 1995 har ikke mye skjedd. Skolen, som huser 225 elever, skulle renoveres og bygges på. Ca. 2700 kvadratmeter ble bygget helt nytt, og 2500 eksisterende kvadratmeter ble renovert. Skolen sto ferdig tidlig i 2016.

VITO Tekniske Entreprenør AS hadde ansvar for alt innen varme, ventilasjon og sanitær. SGP Armatec var involvert helt fra starten, og utformet tekniske løsninger i samarbeid med rådgiveren og utførende entreprenør VITO.

– SGP Armatec var tidlig inne for å optimalisere anlegget, forteller daglig leder i VITO, Vidar Lien.

Et utmerket samarbeid

Skolen er bygget og renovert etter Tek10, i energiklasse B. Det er installert 12 geobrønner på 200 til 300 meter under bakken, og montert solfangersystem på sydsiden av nybygget. SGP Armatec leverte alt av utstyr i tekniske rom innenfor varmeteknikk, inklusive solfangere. Utstyret ble installert av VITO.

– Det var veldig viktig for oss å få en helhetlig leverandør på alt sammen, noe som gjør at også leverandøren har et funksjonsansvar for systemet. Vi har testet en hel del av SGPs produkter, og de har fungert til gangs. Det har vært en veldig hyggelig reise, forteller Lien.

Han forteller at samarbeidet fungerte utmerket, og at SGP Armatec og VITO Tekniske Entreprenør AS allerede er i gang med å samarbeide om nye prosjekter.

Type referanse