SGP Armatec fikk gleden av å levere produkter til børsemaker Petter Korsell sitt nybygde verksted, samt vannbåren varme i hovedhuset.

– Jeg er glad for at jeg valgte nettopp SGP Armatec AS som leverandør av utstyret til mitt gårdsvarmeanlegg. De har vært enestående i å følge opp prosjektet fra første forespørsel i starten av 2015, til at utstyret ble igangsatt i mars 2017, forteller Petter Korsell.

I samarbeid med Pedersen Rørservice AS og elektrikerfirmaet Per Øverland AS har vi sørget for at Petter Korsell kan utføre sitt arbeid i varme omgivelser, uten å bli kald på fingertuppene.

– Den ene varmluftsviften jeg har installert i verkstedet varmer utrolig godt og vil sørge for at jeg aldri kommer til å fryse, uansett hvor kaldt det blir ute, legger Petter til.

SGP Armatec har levert produkter som vedkjele, akkumulatortank, Akvaterm tappevannspiral, ekspansjonskar og Heater luftvifte. Dette har vært et omfattende og spennende prosjekt som har pågått i ca. to år. Nybygget er på 300 kvm. og verkstedet måler 180 kvm, derfor har det vært vesentlig for Petter å skaffe seg et kostnads- og energieffektivt anlegg.

Børsemaker Petter Korsell

Farrisvegen 209, 3948, Porsgrunn, Norge