SGP Armatec AS og fire andre norske selskaper eies av Ernströmgruppen i Sverige. Ernströmgruppen er et nordisk industrikonglomerat som selger teknisk avanserte produkter og tjenester til en mengde ulike markedssegmenter. Totalt eier de 10 selskaper i Norden.

Gruppen består i dag av følgende selskaper i Norge:

Armaturjonsson AS

Armaturjonsson AS er et av de ledende selskaper i Norge med produkter og systemer for distribusjon av all type trykksatt vann innendørs i alle typer bygg, som tappevann, varme og kjøling, sprinkler og vanntåke, i tillegg til installasjonsmateriell for rørleggerbransjen.

Armaturjonsson har nesten 50 års erfaring med norsk byggebransje, og har ligget i tet når det gjelder å tilpasse sine produkter til skjerpede krav og regelverk.

Omsetning: 250 MNOK
Ansatte: 30
Fokusområder: VVS
www.armaturjonsson.no

Armaturjonsson-logo-Large-PMS

 

 


Armatec AS

Armatec er en av Norges ledende kunnskapsbedrifter innen ventiler, automasjon, aktuatorer, pumper, sikkerhetsventiler, instrumentasjon og rørtekniske løsninger til olje & gass, prosess, marine og landbasert industri.

Armatec har mer enn 60 års erfaring i bransjen. De har kontorer i Norge, Sverige, Danmark og Finland.

Omsetning: 60 MNOK
Ansatte: 16
Fokusområder: VVS/VA, energi og prosessindustri
www.armatec.no

Logo-Armatec2

 

 


Kruge AS

Kruge AS er spesialist innen Rørsystem, Montasjesystem og Festematriell for tekniske installasjoner VVS og Sprinkler, Ventilasjon samt Kjøle- og Kulde. I tillegg leverer de rillede lettvektsrør til sprinkler og varme og kjøling. Selskapet leverer også sprinklermateriell så som sprinklerhoder, sentraler osv. Kruge har en ledende rolle i sin nisje, og regnes som markedsleder i Norge.

Omsetning: 85 MNOK
Ansatte: 19
Fokusområder: VVS
www.kruge.no

Kruge-logo-Piping-Systems-CMYK-vektorisert

 

 


Polyform AS

Polyform AS er en ledende produsent av fender- og bøyeprodukter. Deres produktspekter og varemerke er kjent i maritime miljøer verden over. Polyform bruker et bredt spekter av produksjonsteknologier slik som rotasjonsstøping, blåseforming, sprøytestøping og ekstrudering av ulike plastmaterialer.

Omsetning: 110 MNOK
Ansatte: 70
Fokusområder: Bøyer, fendere og flyteprodukter
www.polyform.no

NSS2015_materieMM.indd